Gruppe for voldtektsutsatte

  • Forside
  • Gruppe for voldtektsutsatte

Voldtekt kan formørke mange sider ved ens tilværelse. Mange sliter med å komme tilbake til en normal hverdag, får ikke sove som før, er på vakt mye av tiden, eller sliter med selvbebreidelser og nedstemthet. Det å møte andre som har opplevd en tilsvarende situasjon som en selv vet vi for mange er til god hjelp og støtte.

I mange år har Senter for Krisepsykologi i samarbeid med Voldtektsmottaket ved Bergen Legevakt hatt tilbud om en gruppe for voldtektsutsatte. 

Tidspunkt for grupper annonseres senere. Dersom du ønsker å skrive deg opp på liste for dette tilbudet ta kontakt på telefon 55 59 61 80 eller email@krisepsyk.no.

I gruppen vil deltakerne kunne treffe andre som er i samme situasjon. Deltakerne vil kunne dele erfaringer og få veiledning og støtte til å takle det som har skjedd.

Ulike temaer som vil bli tatt opp: Å kunne treffe andre i lignende situasjon og dele felles erfaringer, lære selvhjelpsmetoder, få veiledning og støtte til å mestre det som har skjedd, og å skape en god plattform for å møte fremtiden.

 

Målgruppe: Personer som har vært utsatt for voldtekt eller seksuelle overgrep.

Sted: Senter for Krisepsykologi, Fortunen 7 (inngang ved Tårnplass, nært Tinghuset)

 

Henvendelse og spørsmål kan sendes til:
email@krisepsyk.no